Bundel België

Kies deze bundel als ...

  • Je als Belgische fysiotherapeut staat ingeschreven bij ProQKine

  • Je het liefst online vanuit huis leert

  • Je een half jaar lang toegang tot al onze e-learning wilt

  • Je in een kalenderjaar maximaal 24 NE door middel van E-learning wilt halen voor maar €200,-

Inhoud bundel

Dit zijn alle e-learning binnen deze bundel

Informatie

Maximaal 24 NE te behalen voor ProQKine

Met deze bundel heb je een half jaar toegang tot alle geaccrediteerde e-learning op ons platform. Dit is inclusief de nieuwe e-learning die de komende maanden worden ontwikkeld. Dit biedt jou de mogelijkheid om over verschillende onderwerpen te leren en de maximaal 24NE die te behalen zijn via e-learning zelf indelen. Van de schouder tot de knie, pijn, gezondheid, fysiologie, revalidatie en nog veel meer! Sprekers van over de hele wereld hebben meegewerkt aan dit platform en delen graag hun kennis met jou.
Je maakt een half jaar lang zelf de keuze welke e-learning je waar en wanneer wilt volgen. Jouw half jaar gaat in op het moment dat je de bundel aanschaft en loopt na precies zes maanden weer af, zonder dat je vast zit aan verplichtingen.

Hoe werkt het?

Nadat je deze bundel hebt aangeschaft krijg je een account op ons e-learning platform. Met dit account heb je voor een half jaar toegang tot alle geaccrediteerde e-learning. De modules zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen; theorie, reflectie, webinar, eindtoets en naslagwerk. Per e-learning ben je ongeveer 2,5 tot 3 uur bezig. Als je een e-learning in zijn geheel hebt afgerond, en dus alle modules hebt gevolgd, zorgen wij ervoor dat je punten worden toegekend.
Jij bepaalt wanneer je je gaat verdiepen in één van de meer dan 35 onderwerpen die ons e-learning platform biedt.
In het jaar dat jouw bundel loopt kan je tot maximaal 24 NE voor ProQKine behalen. Let op! Bij ProQKine mag je maximaal 24 NE halen door middel van e-learning.

Nog even in het kort

Alle belangrijke items voor jou samengevat

  • Zes maanden toegang tot ons platform vol e-learning (35+ keuzes!)

  • Na dit half jaar loopt de bundel vanzelf af, je hebt dan geen toegang meer tot de e-learning

  • Bepaal zelf wanneer je verschillende e-learning wilt volgen

  • Wil je het maximum van 24 NE? Dan volg je 4 e-learning

  • Na het behalen van 24 NE heb je nog toegang tot de e-learning. Je mag ze dan nog wel volgen maar je krijgt er dan geen accreditatiepunten meer voor

  • Na dit half jaar is het niet meer mogelijk om via deze bundel e-learning te volgen of punten te behalen. Oók als je je maximum nog niet hebt behaald